View Single Post
Staro 03.05.2009., 18:09   #1096
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
evo, sad sam vec 3mj vlasnik iPhone-a 3G 16GB (đejlbrejkanog ofkors) i prezadovoljan sam

Cons:
-GPS nemoze kreirat rutu bez interneta
-nema office document editora (al to ce se rijesit za koji dan sa izlaskom Document to go)
-kamera bez autofocusa i "samo" 2MP (ovo nisam znao dal bi stavio pod + ili - jer telefon radi iznenađujuce dobre slike u dobrim svjetlosnim uvjetima za telefon od 2MP, cak najbolje do 2MP kaj sam ja vidio) - molim da oni koji neke stvari ne kuze ovo ni ne komentiraju
-tu i tamo izlazi iz aplikacija (vjerojatno kad je RAM pun)
-puno osnovnih stvari se tek postize jailbrakeanjem i instalacijom 3rd party app

Pros:
-daleko najkvalitetnija izrada kucista koju sam kod telefona vidio (cak je netko na forumu skomentirao nesto tipa da ima osjecaj da ga baci u zid da mu se cini da bi se prije zid ostetio nego ajfon )
-velik ekran
-perfektan touchscreen (mislim da tu jos nema prave konkurencije)
-wifi, surfanje
-ogromna kolicina memorije
-brzina
-kojekakve igre izvrsne kvalitete (aka Assassins Creed, BIA, Fastlane, iDracula...)
-nakon jailbreak-a se dobije vrlo funkcionalan telefon
-vecina stvari koje sam naveo pod mane ce biti s vremenom rjesene

Sve u svemu, ako imate volje i zivce da ga sredite, dobit cete jako dobar uređaj (jer IMO ako ne napravite JB onda ste budala ako kupite taj telefon da se sminkate samo s njim (nhf ako ima ovdje takvih ))

Uz iPhone u ladici jos uvjek stoji K800 star 2god koji radi i izgleda jos uvjek ko i prvog dana (na njega me vezu sentimentalne vrijednosti i nemogu ga prodat )
Problem je offline   Reply With Quote