Tema: Domino
View Single Post
Staro 03.05.2009., 15:20   #12
illidan
color red
Moj komp

illidan's Avatar

Datum registracije: May 2009
hvala za komentar

cnc je seceno jer je nemoguce taj alumijium tolike velicine iseci pravo rukom, nema tog coveka. taj aluminijum prvo nije jako debeo, drugo bruseni je i moze se lako ostetiti. a sto se tice farbanja, sam si sebi odgovorio u drugom delu posta

vidi se na par slika kako svetli plexi iza maticne ploce (to prvenstveno sluzi da drzi boltthru kit od true na mestu kada skines true, kako ne bi morao vaditi plocu iz kucista)

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Lijepo. Mada je kućište i u originalu prekrasno. Ali ovdje mi fali ona DIY komponenta koja čovjeka veseli. Powder coating i cnc, dakle 99% posla, je napravio neko drugi. Ilidan je izrezao par rupica i to je to. I jesi li ubušio ledice u onaj plexi ispod matične?

Dobro je što sam saznao za powder coating. Nemrem vjerovat da dosad nisam čuo za to. Kad sam malo proguglao, skužio sam i da je to poprilično jeftino. Odustajem od bilokakvih farbanja u kućnoj radinosti, dosta je prljanja ruku.

Nisam hteo da secem cm690, a i prodato je kuciste, imas na istom forumu gde i Domino tred Black Mamba Reloaded (tako da ce novi ponosni vlasnik da je doradjuje).

btw hvala za komentar

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Domino,nesto mi fali kod CM690,nisi ko ja busio one rupe za ventove,em ces dobit na protoku te i na tisini.Ja sam takoder maknuo prednji kavez za HDD,samo smeta ventu naprijed.A ovaj lian li mod je odlican!!!!A sad se baci na doradu CM690 .

POzz

hvala za dobrodoslicu
za mene je klasican look i jednostavnost mnogo lepse od space look kucista, plus sto je kuciste all alumijium, savrsenstvo

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Dobrodosao illidan !!!

Prekrasno 10/10 ... mada mi je Lian sam po sebi jednostavan i prelijep.
illidan je offline   Reply With Quote