Citiraj:
Autor fanATIk
Ovo što su ti rekli da postoje takvi servisi, to su ti valjda rekli iz zajebancije jerbo nisu mogli vjerovat što tražiš. Ostane ti končića i čestica prašine??? Hm, možda je to zato što nisi dobro očistio??? Tebi fakat nije jasno da je vjerojatno svima koji su pročitali ovaj thread nevjerojatno da tražiš servis za profesionalno čiščenje LCD-a. Bilo je bezobrazno što sam naveo da je postojao thread Mladež i droge? Čuj, činjenica je da je takav thread postojao i da su tamo fakat išli postovi poput tvog. Dakle, nisu išli postovi poput; "Windowsi mi se restartaju iz nekog razloga" nego oni nevjerojatni.
Što se tiče tvoje posebnosti i osjećajnosti, sorry, nisam znao da je nedjelja, dan kojim si ti u bedu i nije ti do humora. To su neke emo spike, jel?
Ali da zaključim spamaru, sumnjam da ćeš naći takav servis, dapače sumnjam i da postoji i zato krpicu u ruke i trljaj.
Lijepi pozdrav
|
1. Nisu mi samo rekli oni ( kao prvo to su 3 firme od koje su 2 firme u kojoj rade ljudi koje dobro poznajem i nisu se zejbavali) nego i još par ljudi iz Zagreba koji su čistili LCD display od mobitela takvim načinom.
2. Ne, nemoguce je ovakvim "normalnim" načinom sasvim dobro očistiti LCD, uvijek nešto ostane. Uvijek.
3. Bezobrazno je što si indirektno rekao da sam na drogi pošto sam otvorio ovaj thread.
Citiraj:
Šteta što su lockali mladež i droge
|
4. Emo nisam, a spammer si sam pošto si prvi počeo s offtopicom ,to je valjda i tebi jasno.
5. Frustracije koje imaš plz. iskaljavaj na nekom drugom, Internet trpi kao i papir, i lako je pljuckati na sve strane dok se u RL šuti , shvati da pričaš s ljudima od krvi i mesa.
Lijepi pozdrav i tebi.