Citiraj:
Autor fanATIk
1. Prvi put čujem za takav servis. Molim nekakve linkove da se uvjerim u postojanje takvog nečeg.
2.Mislim da je tvoj post izazvao smijeh na forumu, ne moj. Brown Acid je čak pitao jel to sprdnja or what? Imam hrpicu uređaja s LC displayom kod kuće, u autu, na poslu i NIKAD mi nije trebao "profesionalni servis za čiščenje LCD-a". Jerbo mi nije jasno kako uopće možeš toliko zaprljat LCD da ti treba takvo nešto? Zato sam stavio analogiju s kamionom đubra. Al očito je da tebi treba. Dal je razlog tvoje higijenske navike ili kamion đubra, nebi ulazio u to.
3.Baš tako, 100 ljudi 100 ćudi. To što ti ne primjećuješ smajlija nakon izjave o kamionu je tvoj problem i mislim da bi trebao malo poraditi na svom smislu za humor. O primitivnosti mojoj ili tvojoj bi se dalo raspravljat, al to bi trebalo prebacit na PM a na spamat ovaj tvoj tako "ozbiljan " thread.
4.Droge su no no za mene. FYI postojao je thread pod nazivom " Mladež i droge"u koji su ljudi stavljali postove poput tvog.
5. Da si se ti držao svog
mislim da nikad nebi ni otvorio ovaj thread nego bi uzeo krpicu i očistio svoj LCD.
Lijepi pozdrav
|
1. Nemogu ti dati linkove jer ako nisi primjetio,
trazim takav servis no znam da postojim pošto sam dobio take informacije, i rečeno mi je u 3 poslovnice (sve koje sam bio) da takve postoje, no da su u većim gradovima. Stoga sam htio vidjeti što ljudi na ovom forumu govore o tome.
2. Nije sprdnja, što je on neki Bog da je njegova zadnja i finalna pa je sve sprdnja što je njemu neshvatljivo? Da ste imali GBA znali bi kakav posao Nintendo radi s LCD displayima - katastrofalan. Netrebaš mi govoriti da uzmem krpicu i očistim jer sam probao sve od običnog čišćenja, čišćenja s posebnim maramicama, s posebnim sprejom za LCD i još barem 5-6 preporučenih tehnika no uvijek ostane končiža ili pak bijelih čestica prašine pri samom čišćenju.
3. 100 ljudi 100 ćudi, zašto misliš da je svim dan za smijanje i humor? To je primitivno, ravnati svoje osjećaje i tražiti druge da se ponašaju u skladu s time. To je kao da se ja idem ceriti svakom čovjeku u facu po gradu i onda ga pitam zašto nema smisao za humor, a ja sam npr. osvojio sedmicu na lotu a on ima 3-4 kredita i četveročlanu obitelj. Sam si počeo spam s ismijavanjem i offtopicom koji nije pomogao niti meni niti tebi.
4. Sam si počeo diskusiju o drogi, ja sam ti samo vratio rukavicu u lice. Ono je inače bilo veoma bezobrazno, nisam siguran što te je ponukalo da to kažeš.
5. Već sam ti rekao i naveo sam u topicu što sam isprobao sve. Tako da ono... ne drži vodu.
Pozdrav i tebi.