View Single Post
Staro 03.05.2009., 10:22   #15
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
1. Prvi put čujem za takav servis. Molim nekakve linkove da se uvjerim u postojanje takvog nečeg.

2.Mislim da je tvoj post izazvao smijeh na forumu, ne moj. Brown Acid je čak pitao jel to sprdnja or what? Imam hrpicu uređaja s LC displayom kod kuće, u autu, na poslu i NIKAD mi nije trebao "profesionalni servis za čiščenje LCD-a". Jerbo mi nije jasno kako uopće možeš toliko zaprljat LCD da ti treba takvo nešto? Zato sam stavio analogiju s kamionom đubra. Al očito je da tebi treba. Dal je razlog tvoje higijenske navike ili kamion đubra, nebi ulazio u to.

3.Baš tako, 100 ljudi 100 ćudi. To što ti ne primjećuješ smajlija nakon izjave o kamionu je tvoj problem i mislim da bi trebao malo poraditi na svom smislu za humor. O primitivnosti mojoj ili tvojoj bi se dalo raspravljat, al to bi trebalo prebacit na PM a na spamat ovaj tvoj tako "ozbiljan " thread.

4.Droge su no no za mene. FYI postojao je thread pod nazivom "Mladež i droge"u koji su ljudi stavljali postove poput tvog.

5. Da si se ti držao svog
Citiraj:
ako nemaš što pametno za reći, zamolio bih te da ne postaš
mislim da nikad nebi ni otvorio ovaj thread nego bi uzeo krpicu i očistio svoj LCD.

Lijepi pozdrav

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740