View Single Post
Staro 03.05.2009., 09:35   #14
DirectHit
Premium
Moj komp

DirectHit's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova

Dobro mi je došlo malo da se nasmijem za dobro jutro. Jebate, kad čovjek ovo gore pročita, misli si da je neko istresao kamion đubra na game boy.
Profesionalno čiščenje LCD ekrana... oprema za takvo čiščenje... servis koji čisti LCD ekrane... Koji . Šteta što su lockali mladež i droge...
Da, postoji servis za profesionalno čišćenje LCD displaya ako nisi znao. Inače se odrađuju u većim poslovnicama koje prodaju mobilne uređaje i za to postoje posebne komore ( bez zezancije) u kojima se posao odrađuje.

Tako da, možeš se smijati samo sebi a tvoja konstatacija da je netko "istresao kamion đubra na game boy" ne drži vodu pošto je moja stvar koliko ja smatram da mi te mrlje spriječavaju uživanje u igranju.

100 ljudi 100 ćudi, moraš zaista biti primitivan i zaostao da ideš bez pozvanja i čovjeka i situacije donositi tako glupe zaključke.

Neznam za tebe, no ja nisam na drogama. Možda si ti na kakvom opojnom sredstvu kad ti je sve smješno?

U svakom slučaju ako nemaš što pametno za reći, zamolio bih te da ne postaš. Thx.
DirectHit je offline   Reply With Quote