ovo sve za unattended instalacije vam ima odlično i profesionalno riješeno u WinXP Preinstall Kitu od microsofta. Dolazi s OEM verzijom Windowsa. ja tak instaliram vindoze kad su neke mrcinske serije i sve super radi. ako netko želi neka se javi.
što se XP SP2 tiče...
danas sam se malo pozabavio time. na jedan komp (foxconn springdale ploča, prescott 2.4/533/1MB, SATA barica 80GB) sam jutros dok se SP2 skidao instalirao WinXP sa sp1.
sve je super radilo i sve 5.
onda sam slipstreamao SP2 u verziju windowsa u kojoj je već bio SP1.
obrisao sam gorenavedenu konfu i počeo instalirati ove "nove" vindoze. eh sad... on fino to sve formatira i iskopira fajlove, te se restarta. ali nakon toga, kad prvi put prikazuje bootlogo (još uvijek tijekom instalacije) samo odjednom progress bar stane, ne miče se, a komp ne rošta ni po cd-u ni po disku.
ja popi... i fino od kolege jedva jedvice iskopam windowse bez SP1, slipstreamam SP2 na to i zakurim.
ponovo obrišem onaj disk i idem instalirat i ponovo stane na istom mjestu. why?
mislim ok... recimo da je nekompatibilna konfa, ali radilo je sa sp1 bez problema.
sutra ću probati na još nekim konfiguracijama.
ideje?
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|