Citiraj:
Autor rib@
Proslu godinu sam malo zagnjavil tu oko savjeta, pa sam investiral u rupu bez dna, a sad je krajnje vrijeme da se nabavi neko medjunozno guralo.
Kaj mislite o ovome? Ima me ~105 kg i 189 cm.
|
Mislim da ti je ta Nakamura sad i jeftinija, oko ~900kn. Ako se dobro sjećam modela kada sam bio u Intersportu.
Nego, sad gledam, na proljeće svi mijenjaju djelove bajka, da se polovno uhvatiti dosta toga. A mene baš žulja prednji disk, samo kaj Dart2 ne preporuča (ili ne dozvoljava) diskove preko 160mm, ali valjda neće biti ništa ak se stavi ~180-ka, a vožnja će i dalje biti neki XC (znači ništa prejakog što bi moglo vilicu potrgat)?
Citiraj:
Autor x32
Za tu lovu teško je naći nešto bolje. Po tvojoj visini bi ti trebala odgovarati veličina 22 no slobodno probaš i 20 pa ćeš viditi kaj ti bolje odgovara. Ako češ redovito održavati bicikl trebao bi te služiti dosta dugo.
|
Te Nakamure i Genesisi su dosta čudni što se veličina tiče. Ja sam visok oko 183cm i 20" Nakamura i Genesis su mi bili "sitni". Na kraju sam završio na 22" oliti 57cm i super mi je (vozio se po 4-5h u komadu i ništa nije bolilo

).