Tema: TVZ
View Single Post
Staro 01.05.2009., 13:52   #70
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Pawzilla Pregled postova
Ljudi kompliciraju jednostavne stvari, na cijeloj godini su 2 smislena predmeta i ostali su bezveze natrpani tek toliko da napumpaju tih 60 ECTS-a, predaju nam profesori koji neznaju spojiti laptop i projektor, što je sramota, isto tako, toliko su moderni da često na stranicu faxa daju duple obavjesti, sigurno da bude uočljivije, ha... xD

Općenito, organizacija je slaba, a izvedba još gora.
puno toga ovdje potpisujem, nisam ni ja bajan student, vucem par predmeta iz nize godine i tako, kak to vec ide kad se zajebavas jelda...
organizacija je cak ove godine vise manje dobra, kad sam tek doso onda je bila katastrofa, a prica se da je bilo puno gore i da je nama super..
a smisleni predmeti, pa ono, otom potom heh, ajmo rec po mom misljenju postoji u svakom semestru 1-2 smislena i korisna predmeta (ne mora znacit da su zanimljivi).. ovo ostalo je da, pumpanje bodova, al ajd. a profovi, ugl sam imo mladje ljude dosad a stariji su se trudili da bez ikakvih gadgeta objasne sve, znaci nisu se htjeli brukat pred cijelom generacijom...

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote