View Single Post
Staro 01.05.2009., 09:18   #87
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Taman odradjen 'mod' Audigy SE u X-Fi Extreme Audio.

Originalne drivere nisam ni instalirao, nego unaprijed pripremio ove za modding, instalacija je isla glatko, a kartica je nakon restarta X-Fi Extreme Audio.

Obradovalo me sto driveri ne gutaju 50MB ili slicno, i sto nema tona beskorisnih aplikacija koje dodju uz drivere, kao sto je to bio slucaj na staroj Live!-ici.

Prvi dojmovi: ostriji zvuk, kristalno jasan, ali i manje basova nego sa starom lajvicom. To mi bas i ne odgovara zbog zvucnika koji inace imaju manjak basa. Poigrao sam se sa postavkama dok nisam dobio zeljeni zvuk, ali je trebalo dosta vremena. Koristio sam Jammix i onaj Audio Burst sistem, u konacnici je zvuk puno bolji nego prije.

Ono sto je sranje je Crystalizer, ono je totalno govno, kao i nekakav 3D XMSS, dobijem samo distorziju zvuka kad ga upalim. Sranje.

Na kraju pitanje: kako se prebacuje izmedju modova, u Console Launcheru imam samo "Entertainment Mode"? Ili nije moguce odabrati nista drugo?

Da li radi EAX nakon modanja ili se moraju imati origigi driveri? Ne bih ga ni koristio, ali me svejedno zanima.
SRV je offline   Reply With Quote