View Single Post
Staro 01.05.2009., 01:30   #37
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ok, vidim da se pojavilo nesto poluinformacija Moguce da su senzorske kontrole bile preosjetljive u prvoj reviziji... moguce je svasta u verziji koju nemam. Moja revizija je A02, i mislim da je to verzija koja se kod nas prodaje, jer smo i u firmi dobili sve iz te revizije, za koju vidim po netu da je 3. po redu i da je tu podosta usavrseno u odnosu na nultu seriju, koju su vjerojatno svi recenzirali. Nemam blage veze, sto sam vec ponavljao o input lagu (mozda bih ga primjetio da sam muha ;P ) nemaju bad piksela, cijena je ta koju spominjete (trenutno oko 5700kn sa pdvom)- uvoznik kodeks, ducan M-computers, zemlja proizvodnje Ceska/Irska, godina 2009. (vecina 3. mjesec) A glede velicine, vjerojatno vas zbunjuje cinjenica da je uspredni dell bio 4:3. evo sada sam stoga poslihtao sve wide modele koje imam:
S lijeva na desno: 20" (2005fpw), 24"(2407wfphc), i 27" (2709w).

Citiraj:
Autor m4x Pregled postova
za tu lovu mora bit sposoban za sve a ne samo za crtkarije
Lol, neznam sto smatras pod "sve", ali "crtkarije" su bas ono sto ga doista "isplacuje" kroz honorare, a svakako ne igranje
Vec je stopput po forumu ovdje ponavljano koji su modeli pogodni za igranje...iako neznam, NFS koji ponekad zaigram, ne
izgleda nimalo lose, niti ista ima "lag", "ghosting" i ine mudrolije izmisljene za kiseljenje zelja Jedno znam, za igranje, zakon
je jos uvijek 21" crt(pa naviše, ali ti su rijetki u našim krajevima), i ako imate mjesta i netko ga prodaje...obavezan rekviit za gamera.
Ne treba ni antialiasing :P
recimo samsung 1100. uh najklasicnija serija, bucek Njega sam najzadnjeg prodao sa suzom nostalgije vidim covjeka da ga ovdje na ponudi foruma nudi za 250 kn. bargain!

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 01.05.2009. u 02:00.
Overhaul je offline   Reply With Quote