View Single Post
Staro 30.04.2009., 15:30   #918
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Monitor je stigao i upogonio sam ga i sve odlično nema death piksela radi ko
švicarski sat slika odlična samo treba malo navikavanja jer je veči od 19" koji sam koristio i wide 22" pa dok malo sjedne.
Probao igrati CoD 2 malo i super osječaj, a glede slike prilikom igranja odličan.
Nisam neka picajzla i neznam šta tko očekuje od monitora sa TN matricom ali ja sam super zadovoljan sa cijenom 1.400kn do vrata.
Jedino što moram kupiti DVI kabl jer nedolazi sa monitorom tako da če slika biti još bolja(barem bi trebala).
Nemam trenutno fotić kod kuče pa kad se vrati kuči(posudio sam ga) uslikam par fotki.

Neznam baš pisati neke recenzije kao ni neka extra testiranja monitora i mišljenja sam da ni netreba stvar je osobnog ukusa kod kupnje kao i vizualnog doživljaja istog.Bilo bi dobro pogledati bilo koji monitor prije kupnje ali ja nisam imao tu priliku i kupio sam na neviđeno i po meni pogodio kupnju.
Glede bilo kakvih pitanja mogu odgovoriti samo onako kako ja vidim stvari, a da li je to nekom dovoljno ili ne neželim komentirati.Osobno sam zadovoljan kupnjom i prošao sam bolje nego kolega:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146260
Monitor je priključen i namješten na auto i uključena opcija DCR i sa slikom sam i više nego zadovoljan.
ECHO je offline   Reply With Quote