Monitor je stigao i upogonio sam ga i sve odlično nema death piksela radi ko
švicarski sat slika odlična samo treba malo navikavanja jer je veči od 19" koji sam koristio i wide 22" pa dok malo sjedne

.
Probao igrati CoD 2 malo i super osječaj, a glede slike prilikom igranja odličan.
Nisam neka picajzla i neznam šta tko očekuje od monitora sa TN matricom ali ja sam super zadovoljan sa cijenom 1.400kn do vrata

.
Jedino što moram kupiti DVI kabl jer nedolazi sa monitorom tako da če slika biti još bolja(barem bi trebala)

.
Nemam trenutno fotić kod kuče pa kad se vrati kuči(posudio sam ga) uslikam par fotki.
Neznam baš pisati neke recenzije kao ni neka extra testiranja monitora i mišljenja sam da ni netreba stvar je osobnog ukusa kod kupnje kao i vizualnog doživljaja istog.Bilo bi dobro pogledati bilo koji monitor prije kupnje ali ja nisam imao tu priliku i kupio sam na neviđeno i po meni pogodio kupnju.
Glede bilo kakvih pitanja mogu odgovoriti samo onako kako ja vidim stvari, a da li je to nekom dovoljno ili ne neželim komentirati.Osobno sam zadovoljan kupnjom i prošao sam bolje nego kolega:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146260
Monitor je priključen i namješten na auto i uključena opcija DCR i sa slikom sam i više nego zadovoljan.