View Single Post
Staro 30.04.2009., 13:37   #12
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
A slušaj ovisi o sklopljenom ugovoru,recimo mi u plinari imamo preko banaka i fine naplatu računa bez provizije,pa se opet pojedine poslovnice PBZ-a ne drže toga i uredno šibaju 6kn po svakom računu,što u krajnjoj liniji samo dovede do kaosa u našem redu za reklamacije,ili gore kod mene sa strankama.

HG-Spot mi je to uredno na blagajni obračunao,141kn mjesečno i ni lipe više, bumo vidli kako bi rekli. Ne bi smjelo biti problema, znam da sam pokušao uzeti cipele tako u city centru,pa nisu imali tu mogućnost, uvijek je potrebno pitati može li se koristiti ta lepeza mogućnosti maestra u pojedinoj trgovini..

Gledam pa neće mi valjda 1700kn skinut sa tekućeg u vražju mater odjednom ,odma u minus.

Ne znam iskreno kako se banka naplati od pojedine trgovine ako da obročnu otplatu bez provizije,sigurno ima neka kvaka u drugim stvarima,ali ne ulazim u to.
Pa nece tebi HG-spot naplatiti za karticu vise nego za gotovinu (ako zanemarimo popust za gotovinu koji HG i tako nema). On ce ti podjeliti na broj rata ukupan iznos, no onaj ko ce ti naplatiti kamatu je banka. Pogledaj na izvodu racuna, negdje ce ti biti trosak obrade ili naknada za obrocno placanje.

Banke danas vole reci beskamatno, a onda sitnim slovima napisati da se placa naknada za obrocno placanje po rati.
mann je offline   Reply With Quote