View Single Post
Staro 30.04.2009., 12:38   #1162
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Ljudi uživaju u svojim Hackintoshima pa nemaju vremena
A baš izgleda tako, mogli su onda napisati koju riječ o softwareu koji koriste.
Citiraj:
Da na poslu nemam windowse ja bih već zaboravio kako izgledaju
Ja ih imam na 2 od 4 stroja jer moram se malo i igrat
Citiraj:
Pa Snow Leopard je pred vratima, ako se ne varam izlazi u lipnju, i za očekivati je da se već sad hackintosh zajednice okreću tome i isprobavaju najnoviji beta release. Kolko sam vidio na netu najnovija beta SL ima integriran screen recording software
Vidio sam i ja novi QT i mogu reći da dobar posao čine, isto tako sve veća najezda i7 CPUova ih tjera u što bolju optimizaciju kernela što su već počeli gurati u 10.5.6.

Citiraj:
Novih releasova nema, a nema ni potrebe za njima, budući da je došlo do toga da se i na AMD platforme može instalirati ''native'' OSX uz par trikova.
Otprilike niti nema potrebe jer sve radi uz poneko patchanje tako da nema potrebe za "novim" kompatibilnim distrama
Citiraj:
Meni je jedino žao što već neko vrijeme na mjestu stoji voodoo kernel project, ekipa se bacila na druge projekte (chameleon, intel wifi 3945 kext...). Na mnogim mašinama taj kernel radi brže i stabilnije od vanille.
Pa i meni je žao jer mi 10.5.5. Voodoo ne ide na 10.5.6 , a AnV mi nije toliko dobar, Vanila na lapu ne radi....

Što se tiče 3945 volio bi da proradi, ali sam opet osuđen na noWIFI jer FS ima tool koji enablea WIFI
Baja 001 je offline