Review za CX400 sa slikama unutrašnjosti. Da bar Corsair koristi Rubycon.
Ulazni je Hitachi dok su izlazni filteri OST (Tajvanski Ostor) RLS i RLX serija. Koliko znam Corsair ne koristi Rubycon u svojim napajanjima, možda griješim kod skupljih modela ali koliko sam primjetija to su uglavnom Chemi-con KZE serija. Chemi-con je pouzdan proizvođač.
Ovi OST se ugrađuju na jeftinije matične ploče i preferira ih ESC. Bar su ih prije koristili jer me te ESC ploče ne zanimaju. Pokazali su se kao nepouzdani dosta puta. Što na kraju ne mora značiti ništa ako su se opametili pa ih sad rade kako triba.
Njihova pouzdaost ovisi o samom elektrolitu i koliko je on "razvodnjen". Također o čistoći materijala koji se koristi za foliju. Navodno se zbog tih nečistoća u foliji s vremenom događa nekakva kemijska reakcija u kondiću od koje on nabubri i na kraju pukne. Tu se razlikuju Japanci od ostalih. Japanci tu ne štede nego rade kako triba.
Mleki
Elna je dobar proizvođač jer se bar na internetu nitko ne žali na njega.
Što se tiće samih kondića, kapacitivnost ne smije previše odstupat (primjer 2x), najbitniji je unutrašnji otpor ESR i da može podnijetti taj napon + ripple.