Citiraj:
Autor Mleki
Dizel. Moja preporuka ti je da pogledaš te kondiće u TAGAN-u jer zamjenom njih u vrijednosti 30 kn što ih platiš, spasiš napajanje od 300-400 kn.
A sa lemilicom znaš koliko ja znam. A i na poslu valjda imaš vremena.
Imam i ja jednog 380W kojem je pukao jedan kond, ali je još curio i radilo napajanje. Zamjenio sumnjive kondove za 30 kn (4-5 komada) i sad radi već pola godine.
|
Ma vjeruj mi da nemam zivaca za cupati van sve i jos rastavljati, dosta su mi krvi popile zadnjih dana maticne ploce i PIII procesori kojih sam imao na lopate i trebalo je svakoga isprobati
Kad uhvatim vremena rasarafat cu ovog 380-U01 i vidjet kakva je situacija...-------
Citiraj:
Autor n4d44
Ne bi se čudija da i ti CX400 počnu vrištat za 3-5 godina zbog OST RLX kondića koje koriste.
Veća braća kao VX450 i na dalje koriste Chemicon (iirc KZE). Iako sam po nekim reviewima zna uvatit da Corsair ponekad stavi ono što ima na lageru tako da ni priča o većoj braći ne drži uvik vodu.
|
FYI, Rubyconi su jedni od najboljih, ako ne i najbolji
Konacno, ne postoji takva stvar kao sto je "najbolji kondenzator"
Mozes postaviti najboljeg maČka odredjenog za rad do 85°C kraj heatsinka pojacala klase A i onda skuzis da maČak ne moze izdrzati niti godinu dana jer nije dizajniran za toliku kolicinu vrucine...to ga ne cini losim kondenzatorom, nego kondenzatorom koji nije namijenjen za takvo sto.