Tema: Tagan
View Single Post
Staro 29.04.2009., 19:52   #19
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mleki Pregled postova
Dizel. Moja preporuka ti je da pogledaš te kondiće u TAGAN-u jer zamjenom njih u vrijednosti 30 kn što ih platiš, spasiš napajanje od 300-400 kn.
A sa lemilicom znaš koliko ja znam. A i na poslu valjda imaš vremena.

Imam i ja jednog 380W kojem je pukao jedan kond, ali je još curio i radilo napajanje. Zamjenio sumnjive kondove za 30 kn (4-5 komada) i sad radi već pola godine.
Ma vjeruj mi da nemam zivaca za cupati van sve i jos rastavljati, dosta su mi krvi popile zadnjih dana maticne ploce i PIII procesori kojih sam imao na lopate i trebalo je svakoga isprobati

Kad uhvatim vremena rasarafat cu ovog 380-U01 i vidjet kakva je situacija...-------

Citiraj:
Autor n4d44 Pregled postova

Ne bi se čudija da i ti CX400 počnu vrištat za 3-5 godina zbog OST RLX kondića koje koriste.
Veća braća kao VX450 i na dalje koriste Chemicon (iirc KZE). Iako sam po nekim reviewima zna uvatit da Corsair ponekad stavi ono što ima na lageru tako da ni priča o većoj braći ne drži uvik vodu.
FYI, Rubyconi su jedni od najboljih, ako ne i najbolji

Konacno, ne postoji takva stvar kao sto je "najbolji kondenzator"

Mozes postaviti najboljeg maČka odredjenog za rad do 85°C kraj heatsinka pojacala klase A i onda skuzis da maČak ne moze izdrzati niti godinu dana jer nije dizajniran za toliku kolicinu vrucine...to ga ne cini losim kondenzatorom, nego kondenzatorom koji nije namijenjen za takvo sto.
Dizel je offline   Reply With Quote