View Single Post
Staro 29.04.2009., 14:55   #103
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Totalna debilana.
I Kunolovac i ovo smeće su samo manifest kako dersana nije jedini koji zna s kakovom stokom ima posla.Da kreteni to ne zovu,u godinu dana koliko se to emitira bilo bi proglašeno neprofitabilnim i emisija bi bila ugašena.Jedina pozitiva je u tome kad onu ženskicu na Kunolovcu poslije ponoći počnu kojekakve perverznjačine opsjedat-moj je favorit kad je nazvao neki degenerik i predstavio se kao faraon(!),bacio je još par jednako debilnih nadimaka,ali ovaj sam jedini (nažalost) zapamtio.Mislim kako su to sve nadimci kojima se u Smokvinom listu registrira da traži partnericu.
Anyhoo,ja sam riješio.
Znakovi minus (-) i jednako je (=) su u indijskoj kulturi 1 i 2.Ono čudnovato 83 jesu 8 i 3,a ono prvo 52 jest slovo Z kako je E-mil rekao.Svakako,da sam nazvao i ovom logikom ponudio rješenje,naravno da bi bilo krivo.
Pogledajte sliku.

Žile - neznam ovo za Indiju ali opet ne štima.

Obratite pažnju na 3 znaka "-" (minus-žuto označeno) kako se razlikuju. Prvi i treći su kao rukom napisani a drugi po redu je ravan i preciznih rubova kao i znak jednakosti.

Ovaj 83 je 8 i slovo E na glagoljici (google).

Ostaje mi nepoznanica ovaj simbol skroz dole.

Možda ovo nekom pomogne ako ikad pokuša zvati i uspije dobiti vezu kod sličnih pitanja.

Ja ih sigurno neću zvati

Edit: a je dobar ovaj mspaint
E-mil je offline   Reply With Quote