Citiraj:
Autor karlanal
da
samo smatram da se high end šta BR jeste se treba kačit na high end inače nema smisla
pa neka mi je priča glupa ko noć
i nisam reka ništa protiv jeftine kombinacije zvučnika i lcd-a ali u jeftinoj kombi je sasvim dovoljan i neki najosnovniji dvd player
i nemožete mi reć da se ne čuje razlika na dobrom i lošem ozvučenju
ja kod sebe čujem razliku između filma na 4GB i na 7GB
|
Gle, malo pretjeruješ sa tim high endom.
Neznam jesi li kad probao te jeftine recivere ali vjeruj mi, za taj novac daju puno više nego što daju neki od 20k kn jer ne mogu dati bog zna koliko više za normalnu osobu. Problem jedino može biti u eventualnom nepodržavanju nekih standarda ali što se zvuka tiće, za filmove u itekako dovoljni za prosjećnu osobu, a boga mi i za muziku, samo treba imati kvalitetne zvučnike iako ni tu ne treba pretjerivati.
A ako ti imaš novca za bacati na bolesno skupe high-end komponente, izvoli, ali znaj da većina ljudi nema i da si za ono para što imaju žele napraviti što bolji sistem. Isto tako znaj da nisu svi zahtjevni ko ti i da ne čuju tog novca vrijednu razliku između sistema od 5 i onog od 50 tisuća kuna.
@vladobrad:
Samo ti kupi neki reciver do 2k kn i neke odgovarajuće zvučnike, bit ćeš itekako zadovoljan.
Samo gledaj da ti podržava standarde koji ti trebaju (mislim da to svi podržavaju ali ipak provjeri) i da ima HDMI jer bi ti mogao zatrebati u bližoj budućnosti.