Citiraj:
Autor Pawzilla
točno u sredini ekrana. Taj u sredini nije cijeli loš, nego kako piksel prikazuje 3 boje, tako je ova lijeva boja defektna.
|
Pawzilla,
Da ga oprostis, ali ovdje si malo i sam kriv. Da si izvan ZG-a, sa otoka ili da je o glavu da ga moras naruciti... jos bi mogao shvatiti razlog ovakve kupovine. Danko ekipa nisu kvarni za reklamacije i ona mladja ekipa na servisu je zbilja usluzna. Ali zbog malog prostora, njima jednostavno ne pase otvaranje i provjera ovakvih artikala. Zato koliko god bi uzeo stosta tamo, monitor sigurno nije na tom popisu. Trebao si otici u neki od vecih Asbisovih partnera. Vecih s naglaskom na prostor/ducan; otvoriti i vidjeti sto nosis doma.
Citiraj:
Autor Pawzilla
Nije mi nikako jasno sada jel imam pravo tražiti servisiranje ili ne? Ako mi tko može nešto na brzinu sugerirati, bio bih vrlo zahvalan.
|
Cini mi se da je najbolje da vratis monitor i objasnis da ti se ne svidja kao proizvod. Dokeširaj nesto skuplje sa nadom da ce taj doci bez greske. Sad sam pogledao cijenu tvog modela. Valjda imaju nesto na distanci od par stotki od tvog modela? 7 dana reklamacije koliko znam vredi u ADM-u. Najbolje bi bilo dobiti novce i otici u ducan gdje ga mozes istresti na stol i vidjeti na cemu si. Sretno u svakom slucaju.
Ovo me je sjetilo na vrlo neodgovornu BUG epizodu,
broj 196 (03/2009) u kojoj su (valjda kao zahvala na poslanim monitorima) imali srama napisati nesto kao :
Nijedan od 50 monitora koje su nam poslali na test nije imao mrtvaca ili zaglavljenka. Mozemo konacno odahnuti zbog napretka tehnologije gdje vise ni najveci jeftikaneri ne pate od ovakvih problema.
Od tih 50 modela upravo je najvise bilo
TN modela, pa je ovaj biser jos vise dobio na tezini. Ako na 50 monitora nisu pronasli jednog pixela, onda bi ta test redakcija trebala poceti razmisljati o nekim drugim poslovima. Za nekog pocetnika ili kupca koji se informira, stvarno bezobrazno iskrivljavanje istine! U samoj deklaraciji standarda proizvodnje LCD ne postoji garancija (cak ni za Zero Seljo pixela) da nece doci prije ili kasnije do kojeg primjerka. Cak ni kod matrica najvece selekcije.
Ovo spominjem jer sam od dvije osobe cuo kako vise nema "brige" kod kupovine monitora, nakon citanja ovog mega-hit telegram testa.
>>> Svinjska Groznica 09? <<<