Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
U isčekivanju nove serije mega-storage diskova sam trenutnu kombinaciju diskovlja napunio do čepa, pa unatoč stalnom brisanju nebitnih stvari san stalno bio do čepa i u situaciji da više nema nebitnih stvari za brisanje  Tako da san se odlučio za još jedan HDD Samsung 500 GB za nekih 430 kn (to bi trebala bit serija HD501LJ)
Pa eto, dok se situacija kod 1-2 TB ne stabilizira malo, ja ću Seagate 250-Samsung 500 kombinaciju zamjenit sa Samsung 500 x2  Javim dojmove ako koga zanimaju, pošto se ipak radi o omanjem disku za današnje pojmove 
|
I tako, pokupio zadnji Samsung 500 GB (HD501LJ serije) iz Linksa
Rezultati svih (za Seagate se više ne sjećam, ova 2 Samsunga su 100%) neformatirani te neparticirani, iako je sistem u pozadini "kopao" i "vrtio" pa krivulja nije idealna...
Usporedba sa istim Samsung diskom koji je u mene već 12 mjeseci
Usporedba sa trenutnim sistemcem, Seagateom 250 GB (ST3250620AS) kojeg će ovaj Samsung zamjenit
HD Tune 2.53
Inače disk za peticu, kao i brat prethodnik, solidno brz, hladan te skroz nečujan

Daljni plan je postavljanje Samsunga za sistemca, a prodaja Seagatea, nova platforma (AM3 valjda), pa ova 2 Samsunga u RAID0, a jedan mega-storage disk u svrhu backupa/storagea sa strane van polja, do tada bi se si situacija na tržištu trebala malo stabilizirat...Al otom-potom