Kao što sam i obećao, postupak izrade je slijedeći:
1. napravite folder CD-root i u njega iskopirajte sadržaj CD WinXP CDa (orginalnog, nisam stavljao na SP1 ali i tako radi ali ja iz praznovjerja ili možda još nekih razloga

)
2. napravite folder SP2 i u njega komadom "ime patcha".exe -x ili winzipom, winrarom, ... odpakirajte patch tamo
3. sada komandom "slovo drivea":\SP2\i386\UPDATE\UPDATE.EXE -S:"slovo drivea":\CD-root
4. sada upotrijebite iz potrebno.zip koji sam priložio u atachmentu bbie10 i to na slijedei način: pokrenete command prompt u tom folderu i upišete bbie "slovo drive di je bootabilni CD": i enter i na taj način ste u bbie10 folderu dobili datoteku image1.bin koja sadrži boot sector vašeg WInXP CDa
5. pokrenete nero i izaberete new pa CD-ROM (Boot). Pod Boot Tab izaberete u dijelu Souce of boot image data: Image File i tu izaberete onu fileu koju ste dobili u koraku 4. Ispod stavite No Emulation ostalo kako je ali pod Number of loadede sctrors OBAVEZNO 4. Pod ISO tab ISO Level 2, Format Mode 1, ISO 9660, Joilet i sve ostale kvačice postaviti. Pod Label Tab kako želite ali bi ja pod Volume label ipak stavio pravu labelu vašeg CDa (ono ime od CDa tipa wxpcorp_en kako obično glase piratski CDi

ostala polja možete zanemariti ili eto iz fore neš napisat. Sada stisnite New i ubacite cjelokupni sadržaj foldera CD-root,samo sadržaj ne i CD-root da treba snimiti. Izaberite brzinu, staviti kvačicu na Write i Finalize CD i DiscAtOnce i pali mala pali ...
6. i sada iz potrebno uzmite xpsp2 logo (to je službeni) napravite s njim i isprintajte cover uzmite upravo "napaljeni" CD i ubacite ga unutra i vi ste ponosni clasnik slipstream XP SP2 CDa ...
SVUGDJE DI PIŠE "slovo drivea" ili slično tamo dođe slovo vašeg drivea c:, d:, ... ili kako već i BEZ NAVODNIKA !!!