View Single Post
Staro 10.08.2004., 22:11   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
HowTo make slipstream XP SP2 CD

Kao što sam i obećao, postupak izrade je slijedeći:
1. napravite folder CD-root i u njega iskopirajte sadržaj CD WinXP CDa (orginalnog, nisam stavljao na SP1 ali i tako radi ali ja iz praznovjerja ili možda još nekih razloga )
2. napravite folder SP2 i u njega komadom "ime patcha".exe -x ili winzipom, winrarom, ... odpakirajte patch tamo
3. sada komandom "slovo drivea":\SP2\i386\UPDATE\UPDATE.EXE -S:"slovo drivea":\CD-root
4. sada upotrijebite iz potrebno.zip koji sam priložio u atachmentu bbie10 i to na slijedei način: pokrenete command prompt u tom folderu i upišete bbie "slovo drive di je bootabilni CD": i enter i na taj način ste u bbie10 folderu dobili datoteku image1.bin koja sadrži boot sector vašeg WInXP CDa
5. pokrenete nero i izaberete new pa CD-ROM (Boot). Pod Boot Tab izaberete u dijelu Souce of boot image data: Image File i tu izaberete onu fileu koju ste dobili u koraku 4. Ispod stavite No Emulation ostalo kako je ali pod Number of loadede sctrors OBAVEZNO 4. Pod ISO tab ISO Level 2, Format Mode 1, ISO 9660, Joilet i sve ostale kvačice postaviti. Pod Label Tab kako želite ali bi ja pod Volume label ipak stavio pravu labelu vašeg CDa (ono ime od CDa tipa wxpcorp_en kako obično glase piratski CDi ostala polja možete zanemariti ili eto iz fore neš napisat. Sada stisnite New i ubacite cjelokupni sadržaj foldera CD-root,samo sadržaj ne i CD-root da treba snimiti. Izaberite brzinu, staviti kvačicu na Write i Finalize CD i DiscAtOnce i pali mala pali ...
6. i sada iz potrebno uzmite xpsp2 logo (to je službeni) napravite s njim i isprintajte cover uzmite upravo "napaljeni" CD i ubacite ga unutra i vi ste ponosni clasnik slipstream XP SP2 CDa ...

SVUGDJE DI PIŠE "slovo drivea" ili slično tamo dođe slovo vašeg drivea c:, d:, ... ili kako već i BEZ NAVODNIKA !!!
Attached Files
File Type: zip potrebno.zip‎ (74.5 kB, 220 views)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je online   Reply With Quote