View Single Post
Staro 27.04.2009., 23:49   #26
marsal
Premium

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Mmm, vidi ovaj fensi-šmensi Studio 1537 sa T3200 procesorom za 3.999kn....jel ima tko to cudo i kako to radi, iz prve ruke?
Ok je laptop, solidne kvalitete. Vrti PES 2009 bez problema Kupljen je prije pola godine otprilike i predan u ruke potpunog "njuba" nakon instalacije OS-a. Za sad nema pritužbi

Slot-in DVD Drive je fora, mramorni uzorak na kućištu i touch kontrole ne baš. Grije se umjereno, tipkovnica i donji dio su topli na dodir, ali ne i vrući (mislim da se može držati na krilu bez problema). Autonomiju nisam testirao, ali vjerujem da je standardnih 2 i pol do 3 sata.

Monitor je isto solidan, ne sjećam se ničeg posebno lošeg. 1080p filmovi (mkv, "standardni" bit rate) opterećuju procesor 50-60% (iako mislim da je procesor bio T2xxx, znači slabiji od ovog). Akceleracija u MPC HC radi fino (zauzeće procesora pada na 10-15%). Ovaj model nije imao daljinski, tako da to neću komentirati.

Mali je bed bio naći drivere za XP (morao sam improvizirati), ali vjerujem da se stanje popravilo od tada (za Vistu nema problema).

Valjda možeš naći neki koji nije ružićasti?

Zadnje izmijenjeno od: marsal. 28.04.2009. u 00:03.
marsal je offline   Reply With Quote