Citiraj:
Autor TomRi
ok je.
malo posloži kablove pa bu bilo bolje 
|
Nema šanse, pokušavao sam. Jednostavno je sve prenabijeno gore da bi se iti jedan kabel savinuo, a kamoli sakrio negdje. Ako ga i savinem onda se išteka molex iz hdd-ova, a kabeli nisu dovoljno dugi da bi išli iza ploče.
Ovo gore bi bilo najbolje zatvorit s nekom plastičnom crnom pločom i problem riješen
Citiraj:
Autor TomRi
btw, makni taj hdd cage,
pošto ubija protok od PSU-a jer je napravljen tako da ide skroz blizu njega, a ima samo 3 proreza kroz koja ide zrak...
ionako ti je prazan, ne služi ničemu a smeta.
|
Nije da ne služi ničemu, u njega će slijedeći tjedan 3 Vertexa, a iza cagea je TT-ov narančasti 80mm vent koji će ih hladit. Iz tog razloga ne mogu okrenut napajanje da stoji kao tvoje jer mu onda ovaj od 80mm oduzima zrak.
Citiraj:
Autor TomRi
imat ces bolji protok zraka i za PSU i za chipset, kojemu to dobro dođe pošto nema venta na cpu da gura zrak,
(zato su u Asusu i napravili one zujalice koje se nataknu ako je vodeno u pitanju, vidim da imaš jednu, malo poprave stanje, ali se čuju  )
next step ti je vga blok za tu tvoju zvijer što imaš, pa da to već bude iskorištenije,
šteta cijelog radijatora samo za CPU a takva grafa vapi za vodom i u idle, kamoli loadu 
|
Ovako, što se tiče chipseta i matične općenito, razmišljao sam stavit neki 120mm da puše direktno u njih, ali situacija je postala malo pre tijesna čak i za Kandalfa pa ne znam kako to iskombinirati.
VGA blok mi je na pameti, ali 110€+poštarina 30€= 140€ = 1020kn = previše, a u Hardveraja ga nemaju + i da imaju vjerovatno bi došao slijedeće godine s obzirom na iskustva raznih kupaca u onom threadu...