View Single Post
Staro 27.04.2009., 11:04   #2228
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Film zapocne dobro, opisuje zivote tih "super" junaka (starih i novih), zapravo jedini pravi super hero u filmu sa mocima je Dr. Manhattan ovi ostali su samo cool i sexy u lateks odijelima...izuzevsi jedino Rorschach koji je po meni najbolji lik u filmu i zbog kojeg je bilo zanimljivo gledati film inace bi zaspal u kinu.

+
odlican soundtrack
Rorschach

-
dugo traje
smrt Rorschach...
sve ostalo

Zakljucak: Traileri su super izgledali da bi na kraju ispalo bezveze, steta moje kicme i 20kn trebal sam ga "kupiti" prek neta.
Ocjena: 4/10

Isprika
-->
Citiraj:
Autor fratartucko Pregled postova
Watchmen - to se zove filmčina, mislio sam da osim Gran Torina ove godine neće biti filma koji će me oduševiti, definitivno sam se prevario....
Ukratko svakako pogledajte
Watchmen nije ni do koljen Gran Torinu, ne znam stvarno kaj je tak posebno u tom Watchmenu.

Film zapocne dobro, opisuje zivote tih "super" junaka (starih i novih), zapravo jedini pravi super hero u filmu sa mocima je Dr. Manhattan ovi ostali su samo cool i sexy u lateks odijelima...izuzevsi jedino Rorschach koji je po meni najbolji lik u filmu i zbog kojeg je bilo zanimljivo gledati film inace bi zaspal u kinu.

+
odlican soundtrack
Rorschach

-
dugo traje
smrt Rorschach...
sve ostalo

Zakljucak: Traileri su super izgledali da bi na kraju ispalo bezveze, steta moje kicme i 20kn trebal sam ga "kupiti" prek neta.
Ocjena: 4/10

Isprika

Zadnje izmijenjeno od: veve. 27.04.2009. u 15:05. Razlog: spojler :P
veve je offline   Reply With Quote