Citiraj:
Autor ECHO
@tOOmob
Neznam odakle si to sve skupio glede informacija ali evo ti odgovor glede grafe
XpertVision Palit 250 GTS 512MB kupljene u Diskont24 pocijeni 990kn ja platio prije cca 20-ak dana.Pročitavši što si napisao išao sam mjeriti navedenu grafu kako bi provjerio tvoje tvrdnje i grafa je dugačka cca 23cm  =9,5" da je duža kao što navodiš 10,5"(cca 26cm) morao bi pomicati hardove jer drukčije nebi stala ali to nije slučaj sa navedenom ima 2x6pin-ske utičnice kao i model od Sparkl-a
po GPU-z taktovi su isti kao i po specifikacijama na proizvođačevoj stranici tj.
GPU-745MHz Memor-1100MHz Shaderi-1848MHz
Gdje navedenu smjestiti  po tvom objašnjenju?
Ispada neka posebna grafa koja se baš neuklapa u tvoju priču  ili griješim.
|
Uklapa se u priču utoliko što to samo potvrđuje zbrku oko tih kartica to jest specifikacije im nisu standardizirane. U samom početku prodaje bilo je i kartica dugačkih 10.5'', samo s naljepnicom GTS 250. Vidio sam jednu u jednoj našoj trgovini i išao je mjeriti jer sam htio bit siguran da će mi stat u kučište. Sad su očito u igri dvije varijante: 9.5'' sa 2x6pin konektorom i 9'' sa 1x6pin konektorom. To je što se tiče 512MB varijanti kartica.
Kod varijanti sa 1GB sve stoji što sam napisao, neke imaju sporiju memoriju što im je glavni nedostatak.