View Single Post
Staro 27.04.2009., 03:26   #62
t00mob
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
@tOOmob

Neznam odakle si to sve skupio glede informacija ali evo ti odgovor glede grafe
XpertVision Palit 250 GTS 512MB kupljene u Diskont24 pocijeni 990kn ja platio prije cca 20-ak dana.Pročitavši što si napisao išao sam mjeriti navedenu grafu kako bi provjerio tvoje tvrdnje i grafa je dugačka cca 23cm=9,5" da je duža kao što navodiš 10,5"(cca 26cm) morao bi pomicati hardove jer drukčije nebi stala ali to nije slučaj sa navedenom ima 2x6pin-ske utičnice kao i model od Sparkl-a
po GPU-z taktovi su isti kao i po specifikacijama na proizvođačevoj stranici tj.
GPU-745MHz Memor-1100MHz Shaderi-1848MHz

Gdje navedenu smjestiti po tvom objašnjenju?
Ispada neka posebna grafa koja se baš neuklapa u tvoju priču ili griješim.
Uklapa se u priču utoliko što to samo potvrđuje zbrku oko tih kartica to jest specifikacije im nisu standardizirane. U samom početku prodaje bilo je i kartica dugačkih 10.5'', samo s naljepnicom GTS 250. Vidio sam jednu u jednoj našoj trgovini i išao je mjeriti jer sam htio bit siguran da će mi stat u kučište. Sad su očito u igri dvije varijante: 9.5'' sa 2x6pin konektorom i 9'' sa 1x6pin konektorom. To je što se tiče 512MB varijanti kartica.
Kod varijanti sa 1GB sve stoji što sam napisao, neke imaju sporiju memoriju što im je glavni nedostatak.
t00mob je offline   Reply With Quote