View Single Post
Staro 26.04.2009., 03:19   #2078
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Da sam mislio napadat napisao sam drugim tonom, ti sam znas koje ti komponente trebaju i da li se to moze izvesti Nginxom. Apache stvarno koristim godinama, ali na velikim sajtovima je uvijek bilo nekih problema tako da sam poceo koristiti njegove alternative.

Inace vrlo bahat odgovor od nekoga tko skoro svaki dan vec mjesecima ima usporenja ili cak downtime od 12H kao neki dan.
Bonin prijedlog mi je danas prevagnuo oko jedne stvarčice koja me dugo već kopka; postavljanje nekog laganog http servera za proxy na forumu. Tako da je forum od danas iza nginxa. Bejzikli bi to trebalo nešto ubrzati posluživanje statičkih fajlova i generalno olakšati load na serveru. Eh sad, kako to obično biva s proxy-ima, moglo bi doći od nekih nepredviđenih problema pa ako primjetite da neki url ne radi, ili se nešto ne učitava kako bi trebalo, please napišite u ovde.
Usput smo malo i optimizirali učitavanje vanjskih javascriptova, konkretno google analyticsov i adoceanove loading skripte preselili na naš server umjesto da se povlače sa vanjskih servera, pa bi i taj dio mogao pridonijeti brzini učitavanja sajta i ukupnom doživljaju. Također, ako bude nekih problema, please javite.
Hvala Bono.
edit: ... i ubijeno nekoliko reklama nekoliko potencijalnih gradonačelnika grada zagreba

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.

Zadnje izmijenjeno od: horza. 26.04.2009. u 03:41.
horza je offline   Reply With Quote