View Single Post
Staro 24.04.2009., 20:25   #256
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
The Witcher (EE) - grafički bug?

Kupio sma si neki dan konačno Witchera Enhanced Edition koji već neko vrijeme hoću (ne, nisma popušio pare, jer nisma original Witchera ni imao, znam da se sa njim mogu svi dodatci skinuti s neta), i instalirao ga, pokrenuo, sve radi super, maximalne postavke, reza 1680x1050, ide full glatko, ali imam jedan mali problem. Dok igram, sve je OK, ali animacije (one u enđinu igre, ne ona uvodna, i ako ih ima još takvih) su nekako "kockaste". Tj likovi, i općenito objekti koji se kreću su "kockasti". Dakle, ne pozadine ili bilo što statično, nego likovi uglavnom, i to najviše su kockasti tamo gdje izvod pokret u tom trenu. Pokušavao sma mijenjti grafičke postavke, ali uvijek isto. Pa me sad zanima, jel to normalno, jel tkao jednostavno igra napravljena, ili je to neki bug? Evo, prilažem i nekoliko slika da se vidi o čemu pričam, iako na SS-ovcima to izgleda manje loše nego u pokretu, no vidljivo je.

Na prvoj slici - ovaj starac - se jako dobro vidi, jer mu je cijela faca "kockasta", ali da skrenem pažnju - najuočljivije je oko očiju, sjena ispod vrata, te gornji lijevi vrh glave (kosa):

Vičer - isto vrat, i oko očiju, ali slabije:

Te evo jedan cijeli SS - najvidljivije na mjestima koja sma zaokružio, iako relativno slabo, osim na glavi gdje se dobro vidi:

Dakle, nisu cijeli likovi tako kockasti, nego uglavnom dijelovi koji im se pomiču, npr oko usta ako govore, ruke ako mašu njima i sl.

Pa eto, zanima me jel to normalno tako, ili je nekakav bug, i ako je, zna li tko kako ga riješiti.
ABuser je offline   Reply With Quote