View Single Post
Staro 24.04.2009., 09:57   #32
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Haha
Samo malo , pola igara koje si izdvojio sam ja i napisao u onima koje sam dodao kao dal sa ih zaboravio
FAR CRY 2 sam slucajno izostavio,mislio sam da sam ga napisao....
FIFA I NBA su tu zbog sprotskih simulacija,nisam mogao napisati 20 igara a da nema voznje,sporta...nego samo rpg,fps i rts...

Sto se tice Rainbow Sixa Vegas 2, nisam ni znao da je iz 2008 , odigrao sam ga cim je izasao i po grafici,prici,gameplayu,inovativnosti - nije po meni ni blizu top 20 igara,zakazali su po mnogo cemu....u Ubisoftu .

Age Of Conan - nisam igrao ali iskreno i da sam ga stavio na listu NITKO NEBI NI GLASAO ZA NJEGA, igra je ok kako sam cuo al ni do koljena wow-u a cijenom su iste...pa nisam ni htio staviti nekoliko MMORPG-a , pogotovo kad kod nas i nema puno gamera koji placaju preplate a ako ih ima onda je to WOW u 90% slucajeva.

Devil May Cry - solidan al kao i vecina igara koje dodu sa ps3 - nedovoljno dobar.

CIV IV? Mislis ekspanzije jer je IV izasla prije 2008

The Witcher - orginal je izasao u 2007 , sorry pal !

Mass Effect i Sins sam nabrojio

I nakraju - posto ti vise necu odg na postove jer nisi gamer ocito, ako imas pravo na 20 igara,a tebi smeta moj popis koji je mozda i savrsen , dal bi ti izbacio 10 od 20 sa mojeg popisa i stavio svojih 10 sa ovog popisa ? Ako bi onda nemas xxxxx...
Odi igrat DS