Citiraj:
Autor Nybelung
@crocro25 - Zaboli me Qrac što je koji časopis ili portal napisao..
Pitanje u anketi si postavio:Aj sad fino promjeni pitanje u "Koja je igra po najvećim sajtovima zaslužila 1 mjesto kao najbolja pc igra u 2008 godini?"
I drugo:WTF.. Kad je izišao Empire TW? 
|
Pročitaj što sam napisao na samom početku?
Sve igre sam i sam odigrao - završio
A na to si ti meni rekao kako sam pisao po svojem izboru i onda sam ja na to dodao kako su i ti websiteovi itd isto napisali slicne popise i onda mi dođeš i napišeš da te ne zanima što su oni napisali .
Znaci
1.prvo ti smeta jer sam odigrao te igre pa mi nabacujes za to
2.onda kad dokazem da osim sto sam odigrao i strucne stranice imaju slican
popis igara kada se prica o top igrama, opet dodes i nabacujes mi i to ?
Hm
Jel ti imas kakav problem ? znam ja dobrog doktora.
A to ako je tebi monopoly 2008 naj igra ne znaci da spada u top20 JER,GUESS WHAT,IT SUCKS,BIG TIME
Bye
p.s ako cemo bas gledati kvalitetu igre - grafika nije jedini faktor,igrivost,glazba,bugovi,cijena igre, dodaci tipa modovi,patchevi i fixevi kako brzo izlaze i koliko su djelotvorni....velicina mape...
Sve su to faktori koje sam uzeo u obzir
Ja sam glasao za fallout jer
Ima predivnu pricu
Iako je dosta kratki main quest,igra obiluje sa super side questovima i opcenito velicinom igre.
Grafika je predivna ako ju stavis na ultra settings
Soundtrack je odlican ,da sam kupio na ebayu
Cijena igre i dodataka - anchorage,pitt je mizerna i za manje od 15$ mozes narucit izvana ''amazon,ebay'' odlicno ocuvane orginale ili niti ne koriste kopije
Modovi i dodaci koje rade fanovi igre i izlaze svakog dana ,kao i novi questovi i oruzja su jos jedan bonus koji druge igre nemaju
Blood,Gore,18+ Language,V.A.T.S,RPG sustav napredovanja itd su bonusi za ovaj Epski FPS