View Single Post
Staro 09.08.2004., 21:30   #6
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
aha svi misle da je epoxica mrak....a onda odeš malo po najjačim svjetskim HW forumima (uz PCE naravno) i čitaš o nestabilnosti Vcore-a od +/- 0.5 do 1V , 20 pinski power konektor i 4 pinski su smješteni za ubiti dizajnera ploče ,a i cijena baš nije nešto dobra (1250KN)

msi i asus je qurac teški (govorim samo o nforce 3) dok su se Gigabyte i Chaintech pokazale najstabilnijim pločama

abit i dfi trebaju tek izaći (inside man u dfi tvrdi da nema šanse da izađu krajem 8. mjeseca kako je najavljeno već će kasniti bar 3-4 tjedna....govorim o masovnoj proizvodnji naravno)

shuttle RULA po user feedbacku po forumima i zasada je najjači overclocker...pa si ti misli

po meni je znf3 best buy jer nije skupa ko epoxica i jedina je ploča koja ima VIA Envy 24bit onboard sound koji je ipak malo ispred AC97 od realteka koji je standardan na svim drugim pločama....e da ima i opako osmišljeno hlađenje mosfeta i kondiča

Je, chaintechica je mrak !
Naravno, problemi nisu garantirani, i ono što ima netko drugi, ne znaći da ćeš ti!Evo, recimo-ljudi uistinu rade svakakve gluposti i onda se čude što ne radi(vidiš uistinu svašta!).Namijenjao sam se ploča i ploča...(kroz vrijeme)
mislim da kod jako poznatih proizvođača ne postoje razlike nebo-zemlja.Jedino mi je na jednom epoxu otkazao memorijski kontroler...ako uzmem postotak kvarova, to mogu čak pripisati slučajnosti!Moj abit, npr ima sve-osim firewalla!Takvu ponudu OC mogućnosti i tako dobre utilitye...Ja iz win shiftam gotovo sve-od množitelja do FSBa.Meni na viai super radi PCI/AGP lock.Hrpa ih se žalila...meni je sve odlično!"FSB"(jer ne postoji) mogu pogurnut do oko 250, ali onda bi LDT morao ići dole...uski tajminzi, "FSB" oko 250, to je moj shot.Ako oslabim tajminge, ništa fsbom ne dobivam.Po meni je integrirani sound samo za nuždu, eto.Ja i tako uvijek piknem "pravu" kartu.Niti jedna integrirana kartica ne može matchati npr audigy 2 po mogućnostima EAX itd.I nemoj razmišljati previše overclockerski,
jer su ti athloni jako "škrti".Dat će malo, ali to malo je jako puno...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote