Citiraj:
Autor medo
Popusio sam to da sam povjerovao da shit od drivera kojeg zovu "phase-plug" linear k***c palac može zamijeniti visokotonac. Zvuk je detaljan i precizan, ali mu pola frekventnog spektra nedostaje pogotovo u visokima što je tipično za 'full-range' od 2"... 
|
Neznam, ja kad sam tetirao sa sinusnim signalom mi je bez nekih čujnih oscilacija išlo od kako piše 35Hz do 19kHz, dalje nisam čuo. Iznimka je jedino kod stotinjak Hz di sub dosta jako tuče.
Moguće da su promjenili driver koji se koristi u sustavu, a da je samo izgledom isti, ako hoćeš mogu ja otvoriti svoj satelit i ti svoj pa da usporedimo izgled i one brojke na pozadini jer bi se trebale razlikovati (ako ih uopće ima, neznam

) ako je drugi model drivera.
Ja sam svog kupio prije oko 3 i pol godine pa bi moji trebali biti oni neki "stari" model. Btw, platio sam ih nove 1072kn, sad su stvarno pretjerali sa cijenom, pogotovo za Z-5500.
Ja sam prilično zadovoljan sa njima iako imam još jedan, dosta bolji sustav. U muzici su jaaako različiti i Z-2300 gubi bitku ali isto nije toliko loš, bolji od svih Sony linija koje sam ja čuo do sada (ovih novijih, mini). Za filmove i igranje je super, glasan i kad padne granata imaš potres u sobi ako malo odvrneš

I pokazao mi se odličan za mali party u sobi od cca 40m^2 di je pošteno služio i debelo nadglasao frendovu liniju
Citiraj:
Z5500 ima iste drivere u satelitima kao i Z2300, samo što sub jače lupa.
|
Isti je proiizvođać ali driveri nisu, Z-5500 ima veće i malo jače drivere. I druga je boja membrane.