Citiraj:
Autor Fleks
samo upozorenje...
Na moju sugestiju u zadnjih par mjeseci, ajde pola godine, 4 covjeka uzela z2300, od toga su se 3 vratila na reklamaciju kolko znam. Samo da znate da je pala kvaliteta izgleda...
|
Toga sam se i ja bojao. Gotovo sam bio siguran da to nisu isti zvučnici kao prije 5god kada su se počeli prodavati.
Kao što rekoh, ne vrijedi to tih novaca... pogotovo sad nakon poskupljenja. Cijena je stvarno bezobrazno velika.
Izdampirao sam ih. Sub sada manje lupa i ljepše je definiran. Ovim malima nema spasa. Sada zvuče puno manje kutijasto i plastično, ali zvuk je i dalje nekako jadan.
Imam neka dva full kvalitetna visokotonca doma. Trebali su biti dio jednog projekta za stari auto, pa je to otpalo. Spojio sam ih kratko sa zvučnicima koji su u satelitima od Z2300 i ono... kao da je netko otvorio vrata u kojoj se pušta zika. To je to što im fali!!!
Brijem zvat frenda da mi složi nove kutije od mediapana, pa da uglavim drivere od Z2300 u nove kutije. Ima li netko specifikacije od drivera koji su u satelitima od Z2300? Treba mi zbog proračuna skretnice....
2 thedream: javi kako ti Sony svira na kompu