View Single Post
Staro 23.04.2009., 14:27   #52
registrator
Guest
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova

pa dobro u kojem su području onda odlični ako su u basevima spori, imaju rupu u srednjetonskom polju i fale im visoki

dakle nema bolje alternative iako niti u jednom području prema tebi nisu zadovoljili plus kaj bi trebal preradit bass reflex kutiju u kompresijsku

mislim pa ne slušaju svi po cijele dane samo podrigivanje woofera reproducirajući techno
jebi ga.......
nađu mane i zvučnicima od parsto tisuća kuna.......
zavisi iz kojeg konteksa se gleda...... ja sam to gleda iz hi-fi perspektive....
da sam ih uspoređiva sa nekim đinijusima ....... bilo bi..... moćan i precizan bas..... kristalno čisti zvuk..... odlična definicija...... naglašena dinamika.....

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Samo da zaključim da ih za 100 eura ne bi dao nikad.To je duplo manje nego u trgovini,a svakako ih treba uzeti kad bi netko prodavao za 700kn.
ja sam ih proda za 750...(kupio sam ih za 1099kn nove)... i to sa debljim kabelima, i boljim činčevima.....

falilo mi je za marantza i wharfove.........
za koje opet mogu reć (po hi-fi mjerilima)..... da im fali dinamike...... prigušen bas..... meki visoki........

ili u odnosu na logitech....... savršeno muzikalni..... istančani i precizni... ....nebo i zemlja....... čudo božje....... aleeeeluuujaaaa.....
registrator je offline   Reply With Quote