View Single Post
Staro 23.04.2009., 00:12   #83
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
svi ste vi licemjerni koji tvrdite da ih treba strpati u zatvor, zasto ? jos pitate jer ste i sami bilo da Vam je netko dao ili skinuli sa neta sa nekog treceg sajta i bilo samo jednom ili vise puta koristili piratske programe, igre, filmove i mp3, i Vi ste krivi po pitanju krađe i tu je kraj price

kao drugo vise puta sam bio prislijen nabaviti neki softwer koji se koristi u skoli i da bi ucio i naucio moras od nekuda ga nabaviti, a para nemas i ako ne nabavis neces nauciti i past ces razred ili na faksu popusiti godinu, pitam profesore kak mogu doc do tog programa rece ha nema ga u slobodnom izdanju pa ti nemogu sprziti pogledaj si malo na netu... dalje vec znas kaj treba... i kaj da radim ??? da budem postenjacina i padnem godinu na faksu ??? jer eto tako nisam u mogucnosti dati vise od 20 000kn za taj jedan program koji ga trebam samo u tih 4mj. koristenja

dalje kolko sam se puta bio razocarao, a i Vi kad ste nabavili hrpu igara, mp3 i filmova i onda kad ste odigrali vidjeli ste da ta igra od 500kn steka na vasem kompu iz jednostavnog razloga jer je prepuna bugova i neoptimiziranosti, pa poslusali hpetine mp3 i vidjeli da taj CD od 150kn shit, pa pogledali pol filmova i skuzili da je to sve shit, a reklamiraju se svi ti proizvodi ko da je za dabe ili da ga sam ISUS djeli ko kruh za vrijeme zadnje veceri sa apostolima
DANCI je offline   Reply With Quote