View Single Post
Staro 22.04.2009., 18:31   #465
zlo_prase
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Vrga Pregled postova

za čovjeka koji uzima 3D paket, ak ne uzimaš prošireni, niš se ne brini oko DVB-C-a jer se osnovni paket emitira i u standard analogiji, tak da će fakat bilo koja tv tuner kartica poslužit.

Ukratko, DVB-C kod Bnet-a je sljedeće:
opcija a) Koristiš Bnet dekoder(prijamnik/tuner/kakgod to zoveš) i imaš podršku ak neš rikne. Sam dekoder je nažalost znamo svi kakav...
opcija b) Koristiš recimo neku noviju telku koja ima PCMCIA ulaz i ugrađeni digitalni tuner. Treba ti CONAX modul za kartice radi dekodiranja programa.
Kolko sam ja osobno uspio proučit, ta sranja su skupa u tpm...
opcija c) koristiš neku tv tuner karticu bilo koje varijante, ak je imalo vrijedna vjerojatno ima i card slot. sam moli boga da može dekodirat conax enkodirane kartice. iako je moguće da u ovoj rubrici pričam gluposti, jer nažalost fakat nemam para da si priuštim dotičnu radi isprobavanja...

@jelc pretplata na pakete je dok god ne odlučiš odustat od dotične, zaključno s mjesecom u kojem si odustao(ak nije pred kraj mjeseca zatražen raskid, jer jebga, papirologija... dont blame me).

mamut post and from me -.-

Esencijalno pitanje!
Naime uzeo sam taj prosireni paket kod b-neta i lik iz korisnicke mi kaze da osnovni paket mogu gledati s bilo kojim tv tunerom, ali da mi za gledanje prosirenog paketa treba scart ulaz na komp, kojeg naravno nemam, pace nikad nisam vidio jednog na kompu. Moze li se ovo zaobici? Ili trebam kupiti tv?
zlo_prase je offline   Reply With Quote