savrsih prosle godine tvz informatiku, ak ides na predavanja i imas bar malu žicu ra programiranje prodjes u roku bez vecih problema. (istina bog ja sam imo rajkovića, al mislim da nakon nemesa ni grgec nije problem

kaj se tice prijemnog meni prije nekoliko godina je bio pljuga 14-15 informatika i toliko matematike, oni sa 1000 bodova upisu TVZ samo u slucaju da se sjebu na FERu... organizacija faksa tezi nuli, malo se pred kraj pocelo dizat, al nije nista posebno... ima par profesora, asistenata kojima sam ja mogao predavati, a ima i fakat "lumena" koji te nauče pun qurac...
ak se oslanjas na znanje koje pokupis na predavanjima o svemu ces znat osnovno i pruza ti se dobar pogled na mogucnosti vise-manje svih grana informatike, za bilo kakva visa znanja moras sam se primit "knjige"...
dakle, faks ko faks nije ni najlosiji ni najbolji, koliko ces naucit ovisi o tebi, a da je na njemu 75% idiota stoji, i da ce od njih pola nakon nekoliko godina postat prvostupnik strucni inzinjer informacijske tehnologije također stoji...
ak nista drugo imat ces milijardu anegdota za pricat
btw. ovo sto napisah o idiotima vrijedi za INFO, ne znam ak je tak za druge odjele
nadam se da sam pomogo bar nekom...