Glupa tema kad se ovako uspoređuje uopće, Bladerunneru su one šperploče đinijus za 300kn bolje, tebi je to plastikfantastik kućno kino Bog i batina, meni je Z2300 super,a opet nema veze s vezom ništa,kad će fleks preporučiti neki entry level sistem kao svoju soluciju.
Ne mora svima sve pasati,šta ne znači da ako tebi to nije to,da ne valja. Z2300 je daleko najbolji zvučnik za PC,i usporedbe sa mini linijama ili kućnim kinima su glupe,ja imam kućno kino od valjda 1500 eura,i dalje su mi Z2300 super za moju sobu od 15 kvadrata,bass je jak onoliko koliko ga staviš, na 50% snage je još uvijek veoma precizan i nije defektan kako se tu sugerira.
Isto tako u sobi imam veoma solidnu sony mini liniju plaćenu prije 6mj 1800kn koja mi opet ne može zamijeniti Z2300,radi se o ovome..
http://www.sony.lv/product/hfs-cd-mu...em/cmt-hx50btr
Za slušanje CD-a i moje poimanje istoga,i da nemam cijeli dan za diviti se zvuku,je čisto dovoljno.A to opet ne znači da su mi Z2300 kao pc zvučnik loši,pa tko to može reći ? Ustvari šta je dobro onda,ako je to loš zvučnik ? Od dostupnih komercijalnih zvučnika za pc,drveni đinijus?!
Cijena im je porasla,da..ali ja sam ih platio prije 6mj 1199kn i nisam ništa bolje mogao uzeti od zvučnika,s obzirom na zvučnu karticu pa sve dalje. Nemam ni EMU,ni M-Audio,ni Auzentech,pa zvuče kako zvuče,meni je to dobro spram ostalog šta sam čuo,pogotovo dostupnih 2.1 setova.
Mana svih pa tako i ovih zvučnika za PC da previše ovise o postavkama izvora na kojeg su spojeni,i samom izvoru,normalno da mi na Realteku ne daju potpun zvuk nego su šuplji do bola,AudigySE tj. ova sad Extreme Audio je dosta popravila stvar,tek bi volio probati M-Audio Revolution 7.1 ili Prelude od Auzentecha pa vidjeti razliku. Ti bi morao malo postavke ugoditi,sigurno možeš više izvući iz Z2300.