Tema: PayPal
View Single Post
Staro 22.04.2009., 06:45   #466
alien_2
Premium
Moj komp

alien_2's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor martin22 Pregled postova
Ova neka firma Condurarapid, ovlašteni rapidshare reseller za Hrvatsku.
Znači kod njih mogu kupiti account iako nemam karticu, tekući račun...
Popunim ove podatke na njihovoj stranici pošaljem i stiže mi uplatnica koju uplatim u PBZ.I dobivam account poštom ili čime već.
Jeli to tako ili sam ja krivo shvatio.
Kad narucis acc, bilo mjesec 3, ili koji vec, dobijes podatke za ispuniti uplatnicu. To ispunis i uplatis na posti, fini il di ti vec lakse, skeniras tu uplatnicu i posaljes im na mail. I oni ce ti mailom vratiti user i pass od rapidsharea.
Ali po mome, radije pitaj nekoga sa paypalom da ti to kupi i das mu ne znam 10-15kn provizije, doci ce te jeftinije nego da kupujes preko ovih.
1 mjesec je 6,99E, znaci oko 52kn, a kod condurarapid je 75kn, a 3 mjeseca 16,99 (126kn) a oni uzmu 168. Znaci i da das 10kn provizije opet si imas za

Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Imam Mastercard Prepaid karticu. Zelim ju dodati za paypal karticu. Al neznam kako bi ju potvrdio? Cuo sam da naplate neki iznos i onda moras upisati neki kod sto pise kad ti skinu novce. Problem je taj sto sa tom prepaid karticom nemam nigdje ispis svih transakcija.
Moze li se napraviti na neki drugi nacin ili?
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Milsim da ne, odi u banku i trazi ispis prometa po racunu. Cek sad tek skuzih, jel to 100% da je mastercard prepaid? Vjerujem da postoji sam nikad je nisam u HR vidio... Koja banka to daje?
Ili samo zatrazi internet bankarstvo, tamo imas pregled aktivnosti svih racuna koje imas, tekuci, kartice, devizni, kreditni (barem ja u Erste imam) itd.
A po meni ako ides negdje kupovati prek neta karticom, kao sto je netko vec rekao, internet bankarstvo je pocetak.

Pošteni trgovci :1, 2
alien_2 je offline   Reply With Quote