View Single Post
Staro 21.04.2009., 20:39   #58
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
wtf ja drogas

ali budimo iskreni 99% torenata je crni softver, film rip ili nesto trece ali opet crno

Ja jesam da, ako neko radi red je da mu se plati za taj posao, bilo da on kopa kanale ili da kopa po tastaruri i radi kernele od vindoza

E sad di je kod torenta granica izmedju radoznalosti i kradje hm

Jedna stvar je kad X Y skine zadni Adobe CS V101 i doma nesto prcka po photoshopu par dana i nakon toga makne cjeli CS paket od kojeg je upalija samo doticni photoshop i zakljucija da mu je od njega bolji program za obradu slika onaj koji je dosa sa digitalnim foticem

A druga je stvar kad graficka firma "Kod veselog Stefa graf design doo" zaradju novce radec na jelte naj novijem Adobe CS paketu

Sad bi se dalo napist par stotina stranica o slobodi i zabrani, radoznalosti i beskrupuloznoj kradji, prevelikim cjenama i inim stvarima, ali za sad necu ulazit pre duboko u tematiku nego cu lagano pratit temu i komentirat.

Nadam se da moj stav kuzite pa eto cujemo se

ps- onako malo sa strane mislim i ovo, mozda smo malo ipak kravu prejako muzli pa se sad ona malo ritnila i prevrnila nam kantu sa mljekom, kao znak da smo malo pretjerali
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote