Evo kupio Scythe Kama-Flex, 1500rpm.......sada ga idem namontirat pa cemo vidjeti dali ima kakvoga pomaka.....

Edit:
Vent stavljen.......
Nisam kemijo sa rezanjem zica i sl (u slucaju da vent ode u "vjecna lovista" kada je pod garancijom), vec sam ga naglavio onako sa 3pin u 2pin konektor.
Prvo kada sam upalio komp nevjerica......nista se ne cuje osim hardova...kada se digli Windozi totalna tisina.....sve pogasio po kuci da vidim kako se "cuje" i cak je zarucnica rekla da je znala za postoji tako tiho "cudo", da bi sama otisla u trgovinu i dala tri puta vise love.
Napajanje je garantiram hladnije sa ovim ventom, nego sa onim koje je bilo prije gore stavljeno, a vrti se puno sporije nego onaj stari vent.......cudo.....stvarno svaka cast!

Ne znam na koliko se vrtio stari vent, ali garantiram da se vrtio puno brze......
AC Freezer na procu, AC Accelero na grafi, Scythe Kama Flex 1500rpm u napajanju i dobio sam totalno necujan komp....ovako tihu konfu jos nikada nisam imao!
Sveukupan dojam:

Hvala ekipa na savjetima!
Ma jos sam totalno pod dojmovima i ne mogu vjerovati koja tisina i koji uzitak sada raditi za kompom....kada sam na netu i sl, a i kada igram igre jer mi sada komp na zalost mora biti na stolu.
75 kn za tisinu......i uistinu, da sam znao da je to tako i sam bih dao i vise love jer nije bilo nekih ogranicenja. Je da me sada napajanje sve zajedno kosta malo vise, ali sada napokon imam kvalitetno, a tiho napajanje....koje pogotovo sada ne ide na trznicu!!!