Citiraj:
Autor Gilbert5
Joj, dream, pa otkad si ti postao takva sisi? Kartica ce se pokvariti ako potražiš maximalne frekvencije? 
|
@ gile -Ma neće ali kao i u svemu,i na novim karticama imam svoju teoriju OC-a. Čekam da prvo netko opasno zašarafi 260 55mm pa 65mm 216 model da vidim uopće tuđi maksimum,pa ću lako 10 po 10,ili po 25mhz skokom naći svoj optimum i maksimum,nije problem. Ali nisam od onih koji će tjedan dana star HW tjerati do ibera.Pogotovo jer sve leti tako i tako,nemam neku potrebu za dokazivanjem,ako razumiješ.
Šalim se ja malo kao i uvijek. Samo pazi @ rout,kad je grunula prva P5K,točno su tražili opis kvara u 5-10 redova,dakle sve imam i dan danas na računu od linksa napismeno i 2tjedna dulju garanciju,zbog čekanja. Neće bootat,vamo tamo,onaj cold boot,vamo tamo,ruši se,bla bla. Neće raditi sa svim mem.slotovima popunjenim stabilno,i tako to. Dakle spec problema je bio nužan za uspješnu reklamaciju.
Ovdje bi samo naveo vrisnulo pod rivatunerom

. Da ne idemo dalje u OT, znam šta si htio reći,i ja razmišljam najviše,za plaćeno. Ali i najviše stabilno, nisam neki bencher u zadnje vrijeme,nemam šta ni testirati,krizu i čmark06/ventiđ? Ma daj..pa nisam ja iz overklouk klub kroejša ko maX i razer

sa ovim gay aj-sevn pentjumima
EDIT: Svatko bi u krajnjoj liniji jedino mogao napisati dokle mu je stabilno išla i koji model ima pa da neku tablicu formiramo po proizvođačima i cijeni.