Citiraj:
Autor Roso
Baš sam danas o tome razmišlja. Bit će vrlo jednostavno, neka masivnija četvrtasta čelična cijev npr 100*60 i samo neke metalne plohe. Možda i ubacit šiljke radi priseravanja. To mi sve skupa neće bit sat vrimena posla (bar se nadam  ne ciljam na ništa ekstra)
Ovako nekako zamišljam:

|
Hm, meni se taj kauč čini pretvrd i preširok...ono kako češ se zbit s nekom ženskom gledat film ako okolo ima mjesta za još troje. Iako bi stalci trebali bit bar 60cm viši i drugačije okrenuti pretpostavljam da je to stražnji dio nečijeg 'kučnog kina' jer je inače kauč na pogrešnom mjestu

btw, ja mislio na stolne stalke od 10ak cm....
Citiraj:
Autor Roso
Ne, sestra se STVARNO nije tila maknit.
|
pošto ne vjerujem da nemaš fotošop i znanje kropiranja i dalje stoji da si se htio pohvalit sestrom. Samo se nadam da nije iskorištena te da je dobila nešto osim net slave
Citiraj:
Autor Roso
Nisam htio gori kod sebe za svojim kompjuterom slikat zvučnike, jer je sve ružno i u neredu,
|
Nisi nikad vidio kad proizvođaći u katalozima daju promiđbene slike uređaja koji su na komadu kamena ili vanka na otvorenom a iza more,nebo...
Ka npr..
Citiraj:
Autor Red Dwarf
e da i sigurno se pitate sto onaj plisani slon radi na vrhu kucista : on je tamo da poboljsa akusticnost sobe  ...to je ipak bolja polovica inzistirala da on bude tamo...
|
izgleda kao Elephant bass trap.
Citiraj:
Autor Matebaron
Pa ko može gledati film na dva monitora a da nije razrok?
|
Ja ne shvačam ikog tko se igra na 2 monitora a nije razrok...one s 3 monitora skoro isto ne shvačam...
Nego s obziorom na ovu sveobuhvatnu priči o recesiji.... jeli ikom palo na pamet kako kučna kina (resiveri/tevei/subwuferi) ipak troše struju?
Dobro, to ovisi o učestalosti gledanja filmova, no čisto sumnjam da nekog ostavlja hladnim pogled na max potrošnju na poleđini raznih uređaja. Iako nije to pegla već 'kučno kino' pa potrošnja varira o hrpici toga...