Tema: CrossFire
View Single Post
Staro 21.04.2009., 08:51   #179
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor mirmac Pregled postova
hybrid ti radi samo na visti, bar tako kaže amd valjda oni znaju
surround vie ti je za više monitora do 4 komada. a h. cf pališ u catalystu, štoviše kažu čovci iz amd-a da se automatski pali
ATI Hybrid Graphics is extremely flexible and user friendly. No user intervention is required to turn on performance with ATI Hybrid CrossFireX, users have a choice of how to connect to their monitor or monitors, and when gaming, additional monitors do not “go black”.

evo i link sa amd-a.

http://ati.amd.com/technology/hybrid...echnology.html
Potpuno zaboravio na ovo...

nego htjedoh reči da ta ati ekipa nema blage veze...
instaliraoh opet iste stare drajvere jer sam to imao na kompu na XP pro i mogučnost za uključit krosfajer je tu...tako da nemam pojma kako se to može uključit samo od sebe...
usput,sama grafička ne daje sliku kad se dignu win osim ako nije namještena na jedini izvor slike u biosu ili u drajverima uključen ekran tako da pogotovo ne shvačam kako radi krosfajer...

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ima ko da je stavio jednu ATI karticu u Hybrid crossfire s integrušom na AMD ploči i kak se to ponaša tj ima'l pomaka u performansama?
kartica u odnosu na ugrađenu grafu daje primjetni pomak naprjedu 3DM 06 dok krosfajer u odnsu na ugrađenu grafu s istim testom daje primjetni osječaj da tu nešto ne radi kako treba jer daje cca 5% manji rezultat...

btw, meni se još vozika krajolikom tako da su dobrodošli svi pametni savjeti kako da iskoristim moč krosfajera.