View Single Post
Staro 21.04.2009., 03:40   #169
bili-rw
Superbad
Moj komp

bili-rw's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
3 sekunde Gugla:Mladen Jergović Bio

Ne kužim zašt vam smeta lik. On je jedini koji se neki k.... kuži u F1 na tom HRT-u, koliko-toliko je objektivan i ima friške insajderske informacije. Za ere Renaulta bio jedini Ferrarista tamo, sada ako je malo pretjerao sa Hamiltonom onda mi je stvarno pao u očima .

Ova dvojica uvijek melju neke gluposti, najčešće ono što sam na svoje oči vidiš, ne znaju se služit telemetrijom, a bome ni internetom i uvijek ama baš uvijek useru team radio.
totalni potpis na ovo.
jedini koji nesto o f1 na hrtu zna je mladen, a dok ona dvojica panjeva gledaju isti prijenos kao i ja kod kuce i tu nesto pametuju. samo zbunjivaju

po meni i nije bas pretjerao s hamiltom.
covjek je kao rookie imao je sansu osvojiti prvenstvo sve do zadnje utrke i jos mu je te godine timski kolega bio dvostruki svjetski prvak, a imao je prednost na njim. to govori puno o hamiltonu
samo da se razumimo hamilton mi nije nimalo drag, al covjek je vozacina zbog agresivnosti i barem znas da se nece uokolo voziti kao piz...

mali OT: pique mi je vec drugu godinu za redom najdrazi vozac, jedina osoba koja moze izletjeti 2 puta u istom krugu ,
naravno tek od odlaska takume sata koji je na vrhuncu karijere redovito uspijevao zapaliti hondine motore