View Single Post
Staro 20.04.2009., 21:37   #73
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
Taj Sytche mi izgleda kao da bi mi odvalio maticnu hebote....
A sto se tice PSU....dali nije malo tih 800 RPM!? Nekako mi to malo izgleda....
Ako mislis da je ok i da mi nece skurit napajanje, kupiti cu ga jer me hebe to na napajanju vec pu krac....

Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Probaj naći Sonic Tower... Jest da je malo stariji, ali meni 6400+ na 100% (konvertiranje filmova iz .mkv u .mp4; evo, već nekih 20 sati u komadu je tako) drži na 40°C po jezgri i ne idu više... Naravno, sve ovisi kakav ventilator imaš između, ali za to ti preporučujem Revoltec AirGuard Silent.
Hmmm...vidjeti cu dali ga mozda netko prodaje po newsima.
No, dok ne nabavim drugi vent ili neko hladenje....na koliko da stupnjeva da stavim u BIOS-u da mi se pali Freezer?

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Sleve bearing 2800 RPM vent (osli lezajevi) ... njihov je MTBF poprilicno osjetljiv na povisenu temperaturu. Mijenjaj.

Scythe Mugen (jedinica je oko 300kn, a dvojka oko 340). Velika heatsink povrsina (solidno/tiho radi i uz smanjen protok).

Niposto ... zamijenit standardni 2800rpm@12V vent sa jednim od 800rpm@12V... na napajanju od 600W = suicide run.
Za napajanje mi treba vent do nekih cca 100-150 kn...vise ne dam nikako.
I meni se 800 rpm cini nekako malo za moje napajanje.
Moze preporuka za neki drugi vent za napajanje, a da ima u linksu posto mi je on najblizi?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: McG. 20.04.2009. u 22:08.
win32 je offline