View Single Post
Staro 20.04.2009., 14:46   #90
LuxZg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Bok svima, evo mene natrag..

Prvo - HD4890 je na putu, dakle možete očekivati jedan ovakav guide za tu karticu, tj dopunu ovog teksta, ovisno koliko će biti razlika. No isto tako, to znači da ne mogu više ništa testirati sa HD4870 jer je nemam niti ću nabavljati drugu. Sorry ekipa!

Nikky - hvala

Leon - što se tiče ventilatora, ako je ventilator spojen tako da se vrti na fixnim okretajima, badava ti svo tweakanje i čačkanje. S obzirom da sam ja jedino imao referentnu karticu tu ti ne mogu pomoći jer ne znam kako je stvar napravljena na DHT Freezer cooleru. I što točno misliš pod "ne da mi da čačkam po frekvencijama"? Pretpostavljam da si ovih 800/1100 podigao kroz Catalyst Overdrive.. ili? A što ti to ATT ne dozvoljava? Jesu opcije zasivljene, ili mijenjaš a on ništa ne radi? Nemoj zaboraviti da svaki put kad nešto promijeniš moraš napraviti APPLY prije bilo koje druge radnje, inače baš i ne radi. Ako pak uopće ne reagira, možeš probati pitat autora samog programa, imaš link na službeni forum u prvim postovima. Ah da, i s obzirom da si na Visti 64-bit nadam se da si upućen u situaciju oko 64bit drivera i ATT. Naime, pošto ATT driver nije potpisan Vista ga neće učitati. Moraš ići okolnim putem, makar čujem da je u zadnjim verzijama ATT u instalaciji već uključen programčić s kojim se to rješava. Umm.. što još može biti.. disableaj ATI hotkey poller servis (Start->Run->services.msc->...)

Ako ništa od ovog ne upali budeš se strpio još koji dan, da meni stigne HD4890 i novi disk, jer onda ću ić reinstalirat Windowse i stavit Windows 7 64bit i ATT na njega, pa ću imat bolji uvid i u tvoju situaciju. Sad imam "polovičan" sistem pa ne mogu testirati :/ Ako ti se ne čeka, skokni u Guru3D forum i pitaj autora programa (Ray Adams) u službenom ATT threadu..
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise
LuxZg je offline   Reply With Quote