ljudi umjesto da meljete kolko je tko napravio prometa i kolko je tko se bavio torrentima bilo bi bolje da se informiramo o tome na koji nacin ONI djeluju te prikaze, koji nam oceju stisnuti za jaja
tu je neki lik izjavio nes sa jednog foruma
Citiraj:
Carnet abuse sluzba
Nisi jedini koji je dobil e-mail od Carnetove abuse službe, meni se to isto dogodilo prije mjesec dana pa sam se odlučil osigurati kolko je moguće i prihvatljivo. Za skidanje .torrent datoteka koristim Tor, a prilikom skidanja sadržaja ProtoWall (ista stvar ko i Peer Guardian, navodno pruža nešto bolju zaštitu, al ga je prilično komplicirano složiti) koji radi na principu blokiranja IP adresa od kompanija koje se trude suzbiti P2P i koje šalju prijave ISP-ovima. Nakon toga više nisam dobil ni jedan mail od abuse službe, nastavil sam normalno sa skidanjem torrenta, sad kolko bude još tak nemam pojma.
Prelazak na privatne trackere može isto biti neka zaštita, al samo ak se odabere neki ne baš razvikani tracker, al onda je problem brzina i količina sadržaja. Za kompletnu zaštitu trebalo bi koristiti proxije za sav torrent promet, al to je gnjavaža, sporo je, tak da se baš i ne isplati.
Kaj se tiče kazne, mislim da ne bi smjelo biti nešto više od suspendiranja accounta, al nisam siguran u to.
|
koja je zastita od tih sranja koji nam jedva cekaju da nam sipju na glavu ???
zasad sam na t-com, kako to na koji nacin rade ti likovi ti tzv. "antipirati" i moguca blokada ???
EDIT: aha sorry sad sam prepravio