Tema: TVZ
View Single Post
Staro 20.04.2009., 00:26   #43
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
@ tutix 7500 je skolarina a ne 7500 000
Da, htjedoh napisat 7.5 tisuća, pa napisao tu glupost

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nije baš prijemni na INO tak težak kakav dojam možeš dobiti po ovim postovima prije. Imaš na stranicama faksa negdje simulaciju prijemnog, a i na forumu faksa možeš nać stare primjere. Matematika je relativno lagana ( išao sam na pripreme za FER pa je to pis of kejk matematika bila za razliku od one na FER-ovom prijemnom ) dok je informatika osnovna da osnovnija ne može bit uz 2 ili 3 zadatka gdje ipak treba imati nekog znanja o programiranju ( tabula rasa - opća gimnazija ). Isto sam tako upao negdje oko 80-og mjesta
Ne znam kak je bilo prije, ali prošle godine su stvarno podosta izmjenili (otežali) zadatke. Prije nego što sam krenuo sa pripremom za faks(eve) krenuo sam riješavat taj ogledni iz 2006. za TVZ i riješio nekih 20-ak zadataka iz matiše u šusu. Nakon mjesec dana pripreme, na prijemnom sam ih riješio samo 13-14. Na FER-u sam sveukupno riješio 11 zadataka (uključujući tri lagana iz fizike) .

Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
PS: Ne znam kakva je situacija na TVZ-u ali od prošle ili od pretprošle godine su vam krenule parcijalne školarine. Čak i ako ne upadneš uz potporu ministarstva, možda možeš upasti na fax za neku smješnu cifru od parsto kuna. Što si bliže pragu to ti je studij jeftiniji. Znači prvi čovjek ispod crte plača godinu studija nešto više nego što bi platio gajbu pive
Nije, bar na TVZ-u. Svi koji nisu upali bez plaćanja (znači nisu u onih 40 ili 80) plaćaju puni iznos školarine. Nema linearne raspodijele prema rangu. Možda usvoje to ove godine.
tutix je offline   Reply With Quote