@Maher, treća godina sam. U fazi razmišljanja da li da odem još +2 ili ne

Trebao bi pošto nije bajno biti prvostupnik sudeći po izrazima poslodavaca kada im spomeneš taj nivo naobrazbe... Svi se čude, nitko ne zna što to zapravo znači

Blaženi dani kada si nakon 3 godine bio inžinjer, a nakon 5 diplomirani inžinjer.
@Rokoko, može se prebaciti na INO nakon svake godine. Upišeš predmete koji su specifični za taj studij, a nisi ih imao na ELO-u i položiš ih taj čas. Možeš upisati do 40 ECTS bodova, u prosjeku ti to znači da smiješ 2 predmeta iz prethodng semestra upisati u novom semestru (uz sve predmete aktualnog semestra). Samo napišeš molbu i prebace te. Bar je tako funkcioniralo prije par godina.
Inače, nažešća fora mi je bila kada mi se INO-vci žale kako im je Fizika najteži predmet

Imaju istog profesora kao i mi, isti program fizike kao i mi, a nama je fizika NAJLAKŠI predmet na faxu

To govori o tome koliko je INO lagan kada im je "predmet za opuštanje" najteži predmet
PS: Ne znam kakva je situacija na TVZ-u ali od prošle ili od pretprošle godine su vam krenule parcijalne školarine. Čak i ako ne upadneš uz potporu ministarstva, možda možeš upasti na fax za neku smješnu cifru od parsto kuna. Što si bliže pragu to ti je studij jeftiniji. Znači prvi čovjek ispod crte plača godinu studija nešto više nego što bi platio gajbu pive