Tema: TVZ
View Single Post
Staro 19.04.2009., 21:20   #27
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ja sam ti elektrotehnika na TVZ-u.

Uglavnom, najpametnija solucija ti je upisati elektrotehniku (ELO) bez plačanja (pošto ih jako puno primaju) i u drugoj godini se prebaciti na informatiku (INO). Ako odeš direktno na INO, vjerojatno ćeš upasti sa plačanjem, a to ti NIJE cilj.

Dalje, ja sam se zeznuo i ostao sam na ELO-u, nisam se prebacio na INO pošto me krenulo na ELO-u Ajmo reći da je INO jedno 20x lakši smjer od ELO-a. Doslovce najgluplji likovi iz moje bivše škole prolaze INO bez ikakvih problema, sve u roku, baš kao iz šale. Dok mudonje koji se mogu pohvaliti sa nadprosjećnom inteligencijom padaju na ELO-u kao kruške što zbog katastrofalnih profesora, što zbog odvartnog gradiva.

Na INO-u uz minimalan trud prolaziš kao iz šale, na ELO-u uz maksimalan trud prolaziš ali se bome i naznojiš...

Pa razmisli, ciljaj na INO, najjeftiniji put je preko ELO, ali najlakši bi bio kada bi drito upao na INO ali šanse su ti strašno male pošto brdo ljudi ima direktan upis, a ostali "prijemnici" se moraju kvalificirati za besplatan upis što je praktički nemoguće.
Bartuc je offline   Reply With Quote